Hotellet for de aktive

Satser på aktivitet
Hotellsjef Øyvind Øhman, resepsjonssjef Marlene Storeng Pedersen og Eirik Jarl Mikkelborg satser mot de aktive som besøker byen. (Foto: Michael Ulriksen)

Med byens største lekegrind – Fagernesfjellet – som nærmeste nabo, ønsker Best Western i Narvik å bli det naturlige stoppested for de mange aktive som besøker byen.

I tillegg til å være et viden kjent skifjell, satses det også stadig mer på helårsbruk av det fantastiske Narvik-fjellet. Dette er en satsning Best Western ønsker å ta del i.

Ski og sykkel
– Vinterstid er vi nærmest et ski-in hotell, og med økt satsing på sommerlige aktiviteter i fjellet, ser vi et stort uforløst potensiale hos oss, sier hotellsjef Øyvind Øhman.

I tilknytning til hotellets øvrige fasiliteter kan Øhman og hans med­arbeidere nå tilby en nyoppusset skistall, som de ser for seg kan brukes til langt mer enn å oppbevare ski i.
– Under sykkelkonkurranser og renn i fjellet, kan gjestene våre lagre sykler og utstyr her, og får vi dykkere til gjester har de en praktisk plass å sette fra seg utstyret, mener hotellsjefen.

Rommet er av en slik karakter at det i tillegg til å oppbevare utstyr også egner seg godt som mekkeplass og vaskerom.
– Dette mener vi er et unikt tilbud som svært få andre kan skilte med, sier Øhman.

Sikter mot idrettslag
Et annet spennende segment hotellet jobber aktivt mot er idrettslag og klubber, som besøker byen i forbindelse meg kamper og turneringer.
– Kunne vi fylle noen rom med ulike lag og foreninger i helgene, ville det vært et flott tilskudd til den øvrige driften, slår Øhman fast.
Ved siden av prisgunstige pakker til disse kundene, kan hotellsjefen også friste med rikelige og kostnadsfrie parkeringsarealer til både busser og personbiler.

Fornyelsesprosess
Som et ledd i den økte satsingen, har hotellet den senere tid gjennomgått en større «make over», 20 av i alt 40 rom er totalrenovert, og oppussingsprosessen vil pågå frem til alle rom er fornyet.
– Nye og moderne rom, skal sammen med vår unike nærhet til Fagernesfjellet være spydspissen i jakten på nye aktive hotellgjester.

– Velkommen til oss ved foten av fjellet!

 

WEB-Best-Western-4-color

BEST WESTERN Narvik Hotell

Skistuavn. 8, 8514 Narvik
Tlf. 76 96 48 00
service@narvikhotell.no

BEST WESTERN Narvik Hotell på kartet, her finner du hotell i Narvik:

Print Friendly, PDF & Email