Ikke bare borettslag

Bo- og Vaktmesterservice
Fra venstre: Bjørn Erik Normann, Gunnar Flygel og Jan K. Pettersen. (Foto: Michael Ulriksen)

Til tross for at tjenestesammensetningen til Bo- og Vaktmesterservice (BVS) er godt egnet til å gi helhetlige tilbud til ulike borettslag og boligstiftelser, ønsker daglig leder Jan Pettersen å presisere at de også jobber for en rekke andre kunder og sam­arbeidspartnere.

– Vi er et uavhengig selskap som tilbyr et bredt spekter av tjenester til andelseiere, boligselskaper og bedrifter. Målet er å gi et komplett tilbud i forbindelse med regelmessig tilsyn og løpende vedlikehold av bygninger og fellesareal, forklarer Pettersen.

I dag styrer han en bedrift med 11 ansatte fordelt på fagfeltene tømring, vaktmestertjenester og renhold. Selskapet har alltid hatt fokus på kompetent personell, og kan i dag skilte med faglært arbeidskraft over hele linja.

Koordinerer flere fag
På tømrersiden utfører de oppussingsarbeider i alle størrelser, fra enkeltrom til større hus. De er godkjente våtromsleverandører, og kan også påta seg oppføring av hytter og tilbygg.
Etter behov leier de inn andre typer tjenester fra fagfolk de har et nært samarbeid med, eller med samarbeidende bedrifter innen f.eks. rørlegging, elektrisk og blikkenslagerarbeid.

– Om ønskelig koordinerer vi det hele for deg, forklarer Pettersen.

Vaktmester og renhold
Gjennom sine tre vaktmestre tilbyr de i dag vanlige vaktmestertjenester, ofte basert på faste avtaler.
– Ved avtaleinngåelse blir vi enige om en instruks som kan strekke seg fra pæreskift og feiing, til kontroll av tekniske installasjoner og eiendoms­inspeksjon. Vi utfører i dag ukentlig vaktmestertjenester for boligsameier, borettslag og næringsbygg i Narvik, informerer den daglige lederen.

Sammen med renholderne sørger vaktmestrene hos BVS for et helhetlig tilbud til borettslag og næringsliv i Narvikregionen.

Spesialtjenester
Da kravet om radonsjekk i utleiebygg inntrådte ved årsskiftet, var det naturlig for Pettersen å kurse sine ansatte innenfor dette. Kompetansen deres rundt denne type sjekker har ført til at de på kort tid har foretatt hundrevis av radonkontroller.
– Vi tilbyr også termografering og trykk­prøving av bygg. Sammen med våre tre hoveddisipliner, er disse tilbudene viktige virkemiddel i satsingen mot nye kunder, både i borettslag-segmentet og ellers, avslutter Pettersen.

 

WEB-bvs_logo_farge

Bo og Vaktmesterservice AS
Dronningensgate 35, 8514 Narvik
bvservice.no
Tlf. 76 95 09 19

Bo- og Vaktmesterservice på kartet, her finner du BVS i Narvik:

Print Friendly, PDF & Email