Bravida i vekst

Bravida-gjengen
De fleste av Bravidas 32 ansatte samlet utenfor sine nye lokaler i Narvik sentrum. (Foto: Michael Ulriksen)

I sine nye lokaler ved inngangen til Malmporten Handelspark, har Bravida skaffet seg funksjonelle, nyoppussede og sentrale lokaler midt i smørøyet.

I oktober i fjor tok daglig leder hos Bravida i Narvik, Ole Petter Olsen, med seg alle sine 32 ansatte og flyttet inn i det gamle elektrobygget til jernbane­verket ved inngangen til Malmporten Handelspark.
–Vi var på utkikk etter nyere og mer sentrale lokaler som gjør oss mer synlig i bybildet. Vi overtok lokalene etter IMDI, forklarer Olsen.

– Våre ansatte er viktige for videre vekst og utvikling, og vi har høy fokus på å forsterke bedriftens kompetanse og kunnskaper til enhver tid. Vi er ledende og konkurransedyktig i lokal­markedet på elektrotjenester, til private og næringskunder. Vi ønsker å være det naturlige førstevalget for kunden. I flokken har vi også en kvinnelig montør i et heller mannsdominert yrke, dette er klart med på forbedre miljøet og vi mener at dette er med på å styrke oss ytterligere, forteller Olsen.

Satser på egne lærlinger
Av bedriftens 33 ansatte er det syv lærlinger.
– Vi har hatt en klar strategi rundt satsingen på lærlinger. I en bransje hvor det er vanskelig å få tak i dyktige fagfolk, er dette den sikreste måten å rekruttere gode fagarbeidere på, mener Olsen.

Bravida har i lang tid hatt et nært og godt samarbeid med opplærings­kontoret og yrkesskolen rundt lærlinge­plasser i elektrofaget, noe som har vært med på å gi dem mye kompetent arbeidskraft de siste årene.

Kjedefordeler
Med en strategi om å ta alle oppdrag som har med strøm å gjøre, har Bravida i Narvik utviklet seg til å bli en fleksibel bedrift hvor bredden er styrken.
– Vi har som mål å gi tilbud på alt fra store komplekse sykehjem og skoler, til en enkelt stikkontakt.

Virksomheten er delt mellom private serviceoppdrag og større industri- og næringsoppdrag, med en hovedsatsning på privatmarkedet.
– Vi har blant annet satset mye på opplæring og kursing knyttet til varmepumpemontasjer, og er i dag markedsledende på området i vår region, forteller Olsen.

 

WEB-bravida-logo

Bravida Narvik
Sleggesvingen 15
Tlf. 76 96 13 00
narvik@bravida.no
www.bravida.no

KONTAKTPERSONER

Daglig leder Ole-Petter Olsen, tlf. 406 47 367, olepetter.olsen@bravida.no

Serviceleder Knut Sandberg, tlf. 400 16 806, knut.sandberg@bravida.no

Serviceleder Jørn Tore Thomassen, tlf. 928 10 524, jorn.tore.thomassen@bravida.no

Prosjektleder Alf Bendiktsen, tlf. 400 16 806, alf.bendiktsen@bravida.no

Prosjektleder Martin Hansen, tlf. 917 66 700, martin.hansen@bravida.no

Avdelingsøkonom Karina Akselsen, tlf. 400 16 558, karina.akselsen@bravida.no

 

Bravida på kartet, her finner du Bravida i Narvik:

Print Friendly, PDF & Email