Årets bedrift

BYGGtorget-gjengen
Bjørnar Ekhorn, Fredrik Eide, Tore Harlund, Eirik Mathisen, Kåre Haugan, Gunnar Liljebakk og Ronny Øvergård. Sittende foran: Bent Noreng. (Foto: Michael Ulriksen)

Under årets Opptur-arrangement i Narvik ble BYGGtorget Mathisen & Mathisen utropt til årets bedrift foran en sal fylt med næringslivsfolk fra Narvik-regionen. — En bekreftelse på at vi gjør noe rett, mener eier og daglig leder Eirik Mathisen.

Formålet med prisen er å fremheve en bedrift eller virksomhet som på basis av kompetanse og innsats har skapt verdier for eiere og samfunnet rundt, som er økonomisk sunn og som er en god lagspiller for regionen.

– Det er veldig artig å få en sånn utmerkelse. Nå skal vi jobbe videre for å skape mer for Narvik-regionen, smilte daglig leder Eirik Mathisen rett etter at prisen var delt ut tidligere i år. Men til tross for mye heder og ære, har han fortsatt mål om å jobbe hardt for å forbedre bedriften ytterligere.
– Det er alltid noe vi må utvikle oss på. Det er små steg i hverdagen som betyr noe for oss, og som er positivt for oss, legger han til.

Ingeniørene
Et av områdene som skiller dem fra andre sammenlignbare trelastleverandører er de to ingeniørene som hver dag rådgir kundene i ulike spørsmål og problemstillinger.
– For oss er det viktig å utvise fagkunnskap i alle ledd. Gjennom våre to ingeniører kan vi gi råd om materialvalg i forhold til hensikt og plassering. Vi kan gi innspill på konstruksjons­beregninger, og vi kan gi kvalitative svar på spørsmål knyttet til lovverket, sier Mathisen.

Lokal

Serverer kundene
Bjørnar Liljebakk serverer kundene på et av årets kundearrangement. (Foto: Michael Ulriksen)

Han ønsker også å presisere at bedriften er 100 prosent lokaleid selv om de har skiltet til en landsomfattende kjede på veggen. Eirik forteller at de var med å etablere den etter hvert så anerkjente BYGG­torget-kjeden i 1997.
– Den gang var vi 16 nordnorske selskaper som gikk sammen og startet kjeden. I dag er det 83 medlemmer fra hele landet, forklarer han.

Velfylt lager
Etter å ha drevet eget trelastutsalg siden 1992 har Eirik tilegnet seg mange viktige bransjeerfaringer.
– Man må sørge for å ha omløps­varene på lager til en hver tid. Opplever en proffkunde at han ikke får det han trenger når han trenger det, kan han fort velge seg en annen leverandør. Det har ført til at våre 13 ansatte alltid sørger for at vi har et rikholdig lager med kvalitetsrike produkter.

Med fortsatt høy fokus på servicegrad, kompetanse og gode produkter skal Eirik og hans medarbeidere jobbe hardt for å begeistre både kunder og sam­arbeidspartnere også i fremtiden.
– Utmerkelsen som årets bedrift skal vi bruke til å motivere oss selv til å for­bedre oss ytterligere, avslutter han.

 

WEB-logo-byggtorget

ByggTorget Mathisen & Mathisen
Fagernesveien 62, 8514 Narvik
byggtorget.no
Tlf. 76 95 09 40

BYGGtorget på kartet, her finner du Mathisen & Mathisen i Narvik:

Print Friendly, PDF & Email