Unik kombinasjon

Le chefs
Tom Espen og Jon Elling kan tilby en unik kombinasjon av catering- og kafétjenester. (Foto: Michael Ulriksen)

Med en unik kombinasjon av kafé og catering kan Jon Elling Berg og Delikatessen tilpasse serveringen og leveringen til alle typer bedrifter og private arrangement. — Jeg har ikke vært borti andre aktører som kombinerer disse to nisjene på samme måte som oss, sier Berg.

Catering-leverandøren Delikatessen og Victoria Café, leverer alt en bedrift trenger av mat.
— Vi har bedriftskunder som får servert fire måltid om dagen, syv dager i uka, forteller medeier og daglig leder Jon Elling Berg.

Allsidig leverandør
Delikatessen er Narviks ledende catering-leverandør.
– Vi har en rikholdig meny som dekker de fleste behov. Daglig leverer vi en fast lunchordning til mange ulike kunder, i tillegg til å drifte LKABs kantine. Gjennom vårt samarbeid med HIN, Narvikfjellet og Folkets Hus kan vi også arrangere større selskap med alle rettigheter, forklarer Berg.

Victoria Cafe er et unikt konsept bygget på husmannskost som treffer alle og som serveres fra buffet mellom kl. 13.00 og kl. 20.00 mandag til fredag.

Med på oppturene
Med en hovedvekt av bedriftskunder, er selskapene til Berg med på oppturene når større prosjekter gjennomføres i byen. Det pågående arbeidet med Hålogalandsbrua er et godt eksempel på et prosjekt som er med på å gi både Delikatessen og Victoria Café en ekstra oppsving.
– Gjennom cateringbiten leverer vi ofte overtidsmat enten på rigg eller der de ulike arbeiderne bor, og gjennom kafeen sørger vi for at de får i seg frokost og samtidig har mulighet til å smøre matpakke, informerer han.
At kafeen åpner kl. 05.30 viser tydelig at det satses mot bedriftsmarkedet.

Forbereder fjellserveringene
Til vanlig teller lønningslistene til Jon Elling 10 navn, men når de virkelige toppene inntreffer er det ikke sjelden at han har 60 menn og kvinner i sving samtidig.
– Det er når vi arrangerer de største selskapene at trøkket er størst. I hovedsak er det studenter vi henter inn til å hjelpe oss i slike situasjoner.

En ekstra fot å stå på, er matleveringen til Narvikfjellet.
– Alle gryteretter og alle kjøttvarer er forberedt hos oss før de bringes til restauranten i fjellet. Det samme gjelder alle smurte varer. Til disse leveransene samarbeider Delikatessen mye med Steinovnsbakeriet, forteller Berg.

Til tross for at bedriftsmarkedet i dag representerer den største og viktigste kundegruppa, er både cateringbiten og kafeen avhengig av privatmarkedet.
– I snitt serverer vi middag og lunsj til rundt 100 privatpersoner i kafeen, og gjennom Delikatessen har vi mange ulike cateringleveranser i løpet av året. Alt dette er vi avhengig av for å kunne opprettholde et bredt og godt tilbud, avslutter han.

 

delikatessen_rod_small

WEB VictoriaCafe_ny
Delikatessen Narvik AS
Dronningensgate 58, 8514 Narvik
delikatessen.no
Tlf. 76 94 66 15

Delikatessen på kartet, her finner du Victoria Café i Narvik:

Print Friendly, PDF & Email