Klar for konferansehøsten

God mat og god utsikt
Nyt god mat og en fantastisk utsikt fra Linken Bar & Restaurant i hotellets toppetasje. (Foto: Grand Royal)

Sommeren er høysesong for turisme, og de kommende ukene venter Quality Hotel Grand Royal i Narvik storinnrykk av entusiastiske gjester fra hele verden. Like fullt er staben fullt opptatt med å planlegge høstens kurs og konferanser.

Robert Kosmo Karlsen
Robert Kosmo Karlsen er salgssjef hos Quality Hotel Grand Royal i Narvik. Bildet er tatt fra Linken restaurant & bar som ligger i toppetasjen av hotellet. (Foto: Robin Lund .no)

– Selv om vi kan ta arrangementer og gjester i alle slags kategorier, vil vi i tiden fremover øke satsningen på konferanseavdelingen, blant annet ved å ansette flere medarbeidere, forteller salgssjef Robert Kosmo Karlsen. Hotellet har kapasitet på inntil 800 personer fordelt på 11 møtelokaler, med kongresshallen «Royal Hall» som den største. Den har alene kapasitet på inntil 600 personer.

Tradisjonsrikt hotell
Med snart ett års fartstid bak seg ved hotellet kan han fortelle om en arbeids­plass han er stolt av å være en del av. Grand Royal har en lang og ærverdig historie og oppfattes av mange, spesielt den eldre generasjonen, som selve «Narvik-hotellet». Mange historiske begivenheter har funnet sted innenfor veggene: Kong Haakon var gjest her allerede i 1908, og i 1953 ble Hålogaland Teater stiftet på rom 405 av blant andre Arthur «Oluf» Arntzen.

– Selv om vi tar vare på og viderefører historien, er vi samtidig et moderne hotell med 162 flotte rom, møterom i ulike størrelser og alle fasiliteter og tekniske hjelpemidler som trenges for å gjennomføre en vellykket konferanse. Vårt største fortrinn som konferansehotell er at vi kan tilby absolutt hele spekteret: fra mindre bedriftssamlinger til store arrangementer for flere hundre personer, mener Karlsen.

Han trekker også frem Rallar’n Pub og Kro, samt det nyeste tilskuddet Linken Restaurant og Bar, en skybar på toppen av hotellet med fantastisk utsikt og eksklusiv mat fra hjemmelaget meny. Dessuten er softismaskinen og popkorn­automaten en populær av­veksling i pausene mellom faglig påfyll.

Unik beliggenhet
Grand Royal inngår i hotellkjeden Nordic Choice, men både eiere og drivere har lokal forankring.
– Dette er en stor fordel, fordi vi kjenner regionen og alle mulighetene den representerer. Fine hoteller finnes over alt, men i Narvik kan vi tilby fantastiske opplevelser og en storslått natur kun noen minutter fra sentrum. Vi konkurrerer med større byer som Oslo, Trondheim og Tromsø om å få bedriftene til å legge konferansene sine hit. Derfor må vi spille på alle våre strenger for at hotell- og konferansegjester kommer tilbake til Narvik. Jeg mener vi har alle forutsetninger for å lykkes. Her drar vi stor nytte av naturen og omgivelsene i Narvik og områdene rundt. Blant annet samarbeider hotellet med lokale aktører og kan tilby gjestene alt fra spekkhuggersafari, fjordfiske, terreng­sykling, vrakdykking til en tur opp i Narvikfjellet med en utsikt som tar pusten fra de fleste. Vi har et bra hotell, på en fantastisk destinasjon, avslutter salgssjefen, som ser frem til en travel konferansehøst på Grand Royal.

 

WEB-QH_Grand_Royal_4F

Quality Hotel Grand Royal
Kongensgate 64
8514 Narvik
nordicchoicehotels.no
Tlf. 76 97 70 00

Quality Hotel på kartet, her finner du Grand Royal i Narvik:

Print Friendly, PDF & Email