Smittende kjøkkenglede

Trives hos HTH
Angelica Kristiansen og Serina Hamnes trives mellom de mange utstillingene hos HTH i Narvik. (Foto: Michael Ulriksen)

– Vi har drømmejobben, og vi håper vi evner å overføre arbeidsgleden og entusiasmen til kundene våre, sier Serina Hamnes og Angelica Kristiansen hos HTH i Narvik.

Mellom de mange lekre utstillings­modellene hos HTH-forhandleren i Gate 2, går det to blide Narvik-jenter og ordner og fikser. Deres smittende humør gjør det ikke vanskelig å føle seg velkommen.

Lukten av nystekte kanelsnurrer skaper en autentisk og hjemmekoselig atmosfære i de lyse og trivelige lokalene.
– Når vi har tid, er det godt å varte opp kundene litt ekstra, sier en smilende Serina.

Også flatpakket
I snart fem år han hun som medeier og daglig leder styrt HTH-skuta i malmbyen. De siste to årene sammen med Angelica.

Helt siden oppstarten har de vært utforskende i forhold til hva de lokale kundene etterspør og ønsker seg. Resultatet er en butikk og en utstilling full av flotte og funksjonelle fristelser i mange ulike stilarter og prisklasser.
– Det mange ikke vet, er at vi også kan levere HTH-kvalitet som flatpakket, til en pris som tåler sammenligning med alle andre aktører på markedet, forteller Angelica.

Ved siden av kjøkken kan de som HTH-leverandør også tilby et bredt spekter av baderomsmøbler og garderober.

Designartikler
Som et supplement til de mange kjøkkenmodellene, har jentene også valgt å satse på utvalgte designlamper og småmøbler. Stadig oftere opplever de at kunder kommer innom kun for å se på de eksklusive interørartiklene.
– Vi er i dag en del av en stor og kompetent kjøkken-bransje i Narvik. Det handler om å tilby det lille ekstra for å skille seg ut, mener jentene.

Og oppfordringen deres er klar.
– Ta med tegningene av kjøkken­drømmen hit så skal vi sørge for å gjøre vårt beste for å realisere den. Med vår kompetanse og HTHs fantastiske utvalg, har vi som mål å overraske og begeistre. Med på kjøpet lover vi å levere en god porsjon godt humør, avslutter kjøkkenjentene.

 

WEB-hth-logo-4-farve

HTH Kjøkkenforum Narvik
Dronningensgate 49
hth.no
Tlf. 76 94 05 70

HTH på kartet, her finner du HTH Kjøkkenforum i Narvik:

Print Friendly, PDF & Email