Ny giv på Rema i Ballangen

Grillsesong i Ballangen
Kjøpmann Normann Holm på Rema 1000 i Ballangen har alt klart for grillsesongen. (Foto: Robin Lund .no)

Da Normann Holm ved årsskiftet overtok som kjøpmann på Rema 1000 i Ballangen, satte han seg tidlig et mål. De skulle bli den mest ryddige og strukturerte Rema-butikken i regionen.

– Forrige kjøpmann har lagt et godt grunnlag, men det var likevel viktig for meg å sette mitt eget personlige preg på butikken, forklarer Holm. Han har alltid vært opptatt av ryddighet og struktur.
– Det er nok her den mest synlige endringen i driften ligger. Det gjenspeiler meg som person, og jeg har sammen med mine kolleger satt meg mål om å drive den mest ryddige Rema-butikken i regionen, forteller han.

Fersk i ferskvarebransjen
Etter mange år som butikkleder i ulike bransjer hadde Normann Holm lyst å prøve dagligvarebransjen. Da sjansen bød seg i Ballangen, hvor kona hadde sterke røtter, var timingen perfekt. Mange av de hektiske sidene ved butikk­faget har Holm vært borti tidligere. Men det er likevel elementer i dagligvarebransjen som er nye og utfordrende.
– Ferskvarer og datokontroll er helt nytt for meg, og krever en meget strukturert oppfølging, medgir den nye kjøp­mannen.

Sammen om oppgavene
I en hektisk startfase har det vært godt å kunne lene seg på de ansatte som alle har mye lenger fartstid i Rema-systemet enn han selv.
– Jeg har vært helt avhengig av mine medarbeidere i denne innkjøringsfasen. Sammen har vi lagt et godt grunnlag for det videre arbeidet.

En nær og god dialog er også mål­setningen til Normann i fortsettingen.
– Vi oppnår mye mer ved å spille på lag, og på den måten utfylle og hjelpe hverandre på tvers av ansvar, oppgaver og stilling.

Synlig i butikk
Rent praktisk ønsker Holm å være kjøpmannen i butikken.
– Om jeg tømmer panteautomaten, tørker opp søl på gulvet eller sitter bak kassa spiller ingen rolle. Det å være synlig ute blant kundene er avgjørende for å drive en god lokalbutikk.

Holm har alltid vært fasinert av Rema-konseptet.
– Da jeg gikk om bord i Rema, er det fordi jeg tror på denne måten å drive butikk på. Ved å la kjøpmennene eie butikken, oppnår man både det positive som følger med lokalt eierskap og stordriftsfordelene gjennom Rema-konsernet. Sammen med mine gode kolleger og våre flotte kunder, skal vi fortsette utviklingen av en god og nær lokalbutikk med oversiktlige hyller i et ryddig butikklokale, avslutter Holm.

 

WEB-Rema-1000-logo

Rema 1000 Ballangen
Sentrumsveien 65, 8540 Ballangen
rema.no
Tlf. 76 92 82 90

Rema 1000 på kartet, her finner du Rema 1000 i Ballangen:

Print Friendly, PDF & Email