Høyreist Narvik-ambassadør

Høyreist hotell
Rica Hotel Narvik er etablert som et landemerke for hele landsdelen. (Foto/montasje: Michael Ulriksen)

Med sin utradisjonelle utforming og staselige profil, er 19 etasjer høye Rica Hotel Narvik vel to år etter åpningen etablert som et landemerke for hele landsdelen.

Staben er klar for storinnrykk av både turister og konferansegjester de kommende månedene, noe som gir ringvirkninger også for andre deler av næringslivet i regionen. I spissen står en entusiastisk hotelldirektør som brenner for en levende region.
– Narvik og områdene rundt har et enormt potensial som reiselivsdestinasjon og konferansested, både på grunn av gode kommunikasjonsmuligheter og fantastiske omgivelser med mange alternative aktiviteter, mener Terje Theodorsen. Han har vært direktør ved Rica Hotel Narvik siden åpningen i mars 2012, og er opptatt av at både Narvik og resten av regionen skal være levende. For at dette skal være mulig, er det imidlertid viktig at alle sammen er med og bidrar:
– Det gjelder både oss i næringslivet og den enkelte mann i gata. Narvikinger må være stolt av byen sin og fremsnakke den. Jo mer trafikk og aktivitet, jo flere arbeidsplasser kan vi skape. Vi er alle ambassadører på hver vår måte. Det kan være alt fra at flere hoteller i byen går sammen om en stor konferanse, til at private tipser venner andre steder om Narvik som destinasjon, for både private og yrkesrelaterte reiser. Alt er mulig, bare man tar tiden til hjelp, understreker Theodorsen engasjert.

Lokalt samarbeid
Samarbeid er et annet viktig stikkord for at byens næringsliv skal blomstre,
mener han. Derfor har hotellet nær kontakt med ulike aktører innen nærings- og reiseliv i regionen, for å legge til rette for et godt faglig og sosialt innhold på kurs og konferanser.
– Spesielt vil jeg nevne Narvik kultur­hus, som vi ved flere anledninger har brukt for deler av våre konferanser. Det er etter ombyggingen blitt en flott arena for større arrangementer. De har alt man trenger av topp moderne utstyr, og mange muligheter for kulturelle innslag ut over det faglige innholdet.
Bespisning er også en viktig del av konferanser, og mang en deltaker har latt seg imponere av en bedre middag med lokale råvarer servert i majestetiske omgivelser, enten på Tinja Fjellgård eller Narvik Mountain Lodge. Dette skjer ofte på dag to av konferansen og er et svært populært innslag.

Kurs og konferanser
Nå venter en travel sommer med storinnrykk av turister, men staben ved Rica Hotel Narvik er også forberedt på en innholdsrik kurs- og konferansehøst. Noe er allerede planlagt – andre forespørsler kommer på kort varsel. Men det bekymrer ikke en avbalansert hotelldirektør:
– Selv om vi har mange møterom på hotellet kan det i perioder være trangt om plassen, men vi er fleksible og sier aldri nei. Vår holdning er at det blir alltid ei råd.

 

WEB-RI-Logo_RicaHotelNarvik_CMYK_svart_A

Rica Hotel Narvik
Kongensgate 33, 8501 Narvik
rica.no
Tlf. 76 96 14 00

Print Friendly, PDF & Email