Telt til enhver anledning

Teltproffen
Teltene til Bjørn Tore Holtet og Teltproffen er stadig oftere å se når store arrangementer og selskap skal arrangeres. (Foto: Michael Ulriksen)

Bryllup, gatefest, jubileum, idrettsarrangement, bursdager og festivaler. Gjennom Teltproffen kan Bjørn Tore Holtet tilby solide og profesjonelle partytelt til enhver anledning, fra de minste til de største.

– Alle teltene er av flammehemmende materialer og har internasjonale godkjenninger for styrke og kvalitet, forteller Holtet.

Startet med egen 50-årsdag
Da Holtet trengte god plass til å arrangere sin egen 50-årsdag, gikk han til innkjøp av sitt første solide partytelt.
Det hele ble oppført på bedriften, Holtet Service, som den gang drev mest med vaktmestertjenester og mindre snekker­arbeid.

Da regnskapsføreren begynte å stille spørsmål ved denne posten i regn­skapet, måtte Holtet komme opp med noe bedre enn at det var kjøpt til hans egen jubileumsfest.
– Jeg svarte at det var kjøpt med tanke på utleie, og kan vel konstatere at jeg fikk rett, humrer han.

Enorm kapasitet
Systemet han benytter er basert på moduler. Holtet leverer ferdig monterte telt fra 18 til over 1000 kvadratmeter, med kapasitet til bespisning av inntil 1200 mennesker samtidig. Dermed kan han huse de aller fleste arrangementene i området.
Ved siden av teltene tilbyr han også utleie av benker, bord, stoler og servise. Er det behov kan han også ordne med varme, toaletter og pissoarer.
– Dette er veldig populært i forbindelse med blant annet konfirmasjon og julebord, skyter han inn.

Frakt og oppsett
Behovet for egentransport har ført til at han også har investert i hensiktsmessig bil og tilhenger, noe som gjør at han tilbyr transport av teltene med tilhørende utstyr. I tilfellene hvor kundene selv ikke bistår med hjelp til oppsett og rigging, har Holtet en avtale med Narvik Ishockeyklubb om hjelp til dette.
– Det er en mannskapskrevende prosess å sette opp store telt med tilhørende utstyr, så det er en klar fordel at man er noen stykker til dette arbeidet, forklarer han.

Eget lager
Alt utstyret lagres i selveide lagerbygg på gamle Medy-leir i Bjerkvik.
– Her eier vi to større bygninger på til sammen 2500 kvadratmeter hvor vi også tilbyr vinterlagring av camping­vogner, bobiler og båter. Dermed kan vi tilby tak over hodet til både mennesker og materiell, avslutter Bjørn Tore.

TP

Teltproffen
Holtet service
teltproffen.no

Print Friendly, PDF & Email