Politiet om boligbrannen

Cirka kl. 1130 la politiet ut en pressemelding om boligbrannen i Taraldsvik:

 

Brann i Taraldsvik
NARVIK, 30. OKTOBER 2015: Flere boenheter i rekkehus i Narvik brenner ned. Et femtitalls mennesker ble evakuert i forbindelse med brannen. (Foto: Robin Lund .no)

Pressemelding: Brann i Falbergets vei, Narvik

Politiet fikk fredag 30.10.15 kl 04.20 melding om brann i en flermannsbolig i Falkbergets vei, Narvik. Rundt 50 personer er evakuert og seks personer er sendt til sykehuset for sjekk etter å ha pustet inn røyk. Av boligens åtte boenheter, anses seks som totalskadd. Nabobygningene ble evakuert på bakgrunn av mulig spredning av brann, disse anses nå som utenfor fare.

Brannslukningsarbeidet pågår fortsatt. Personell fra Sivilforsvarets FIG (fredsinnsatsgruppe) bistår med restverdiberging og sperring av området. Politiet har iverksatt etterforskning for å bringe på det rene hva som forårsaket brannen, gjennom blant annet vitneavhør. Så snart brannen er slukket og brannstedet har kjølnet, vil det bli gjennomført tekniske undersøkelser ? trolig ikke før mandag.

Boenhetene er avsperret og beboere, eller andre kan ikke forvente å få gå inn før etter politiets befaring mandag formiddag.
Kommunens kriseledelse er satt og vil ivareta beboernes behov. De berørte kan nå kommunen på telefon 76 91 34 31 eller ved å henvende seg i kommunens lokaler i Kongens gate 49, 3. etasje. Det er videre etablert kontaktperson hos politiet for de berørte, som nås ved å ringe 02800. Kommunens kriseledelse og politiet har iverksatt tiltak for å kunne gi oppdatert informasjon til de berørte beboerne.

Med hilsen
Egil Sletteng
Politistasjonssjef

Kilde: Politiet

Print Friendly, PDF & Email