Pressemelding: Oppdatering om brann i Ballangen

Oppdatering mandag 14.11.16 kl. 12.00

I forbindelse med etterforskningen av brannsaken i Ballangen har politiet i løpet av helgen fortsatt sin etterforskning av saken.

Åstedsundersøkelsen av leiligheten ble gjort i helgen og beslag som ble foretatt er klargjort for videre undersøkelser. Den tekniske etterforskningen har avdekket at ulmebrannen var resultat av ildpåsettelse på flere steder i leiligheten. Leiligheten har fått sot- og røykskader. Det er videre blitt foretatt rundspørring i nærområdet og som et resultat av dette vil en rekke personer bli kalt inn til videre avhør. Etterforskningen har fortsatt fokus på bevegelser i Ballangen sentrum natt til lørdag 12. november 2016. Politiet gikk på lørdag ut og ba om tips og observasjoner fra publikum. Vi har så langt mottatt 3 tips i saken som vi nå jobber med.

Politiet ser svært alvorlig på saken, da vi mener brannen er påsatt og videre at befant det seg andre beboere i bygget. Vi holder fortsatt muligheten åpen for at brannen har sammenheng med drapssaken 1. november. På det tidspunktet brannen fant sted, var leiligheten frigitt av politiet, etter å ha vært avsperret i forbindelse med tekniske undersøkelser knyttet til drapssaken.

Politiet har fortsatt ingen mistenkte i saken.

 

Jostein Kroken
Etterforskningsleder
Narvik politistasjon

Print Friendly, PDF & Email