Anna på tredjeplass i Nordland Arbeiderpartis første listeforslag for 2013-valget

Anna Ljunggren omkranset av Skånland Aps Helene Berg Nilsen, Evenes’ Rolf Moholt og Tjeldsunds Bjørn Hanssen og Evald Joakimsen. Foto: Roger Bergersen
Anna Ljunggren omkranset av Skånland Aps Helene Berg Nilsen, Evenes’ Rolf Moholt og Tjeldsunds Bjørn Hanssen og Evald Joakimsen. Foto: Roger Bergersen

Narviks Anna Ljunggren står på 3. plass i det første listeforslaget fra nominasjonskomiteen i Nordland AP. Hun er den eneste fra Ofoten kom med på listen.

Komiteen hadde sitt første møte mandag 8. oktober, og nå er det opp til lagene og kommunepartiene å fremme uttalelser innen 5. november. Etter det kommer det endelige listeforslaget.

Listeforslagets tre øverste, med statsråd Lisbeth Berg-Hansen, Bodøs Eirik Sivertsen og Anna, er i samsvar med hva både Narvik Ap og lagene i Ofoten har uttalt.

Ofotens medlem i komiteen, Eva Opshaug, kunne dessverre ikke møte på det første møtte på grunn av sykdom, så regionen var ikke representert. Alle innspill fra regionen, deriblant på kandidater fra Ballangen og Evenes, var tilsendt og bekreftet mottatt av komiteen.

Hele listeforslaget:

1. Lisbeth Berg-Hansen, Bindal
2. Eirik Sivertsen, Bodø
3. Anna Ljunggren, Narvik Twitter Stortinget Wikipedia
4. Kjell-Idar Juvik, Hemnes
5. Anette Davidsen (AUF), Hadsel
6. Tor Arne Bell Ljunggren, Bodø
7. Tone Helen Toften, Sortland
8. Bård Anders Langø, Alstahaug
9. Anne Grethe Lund, Fauske
10. Hugo Bjørnstad, Vågan
11. Wenche Solli, Vefsn
12. Jørgen Einar Bikset (AUF), Bodø
13. Susanne Skjerpen Skeistrand, Flakstad
14. Finn Obert Berntsen, Saltdal
15. Adelheid Kristiansen, Bodø

Lista skal på høring i kommuneparti og lag tilsluttet Nordland Arbeiderparti, med høringsfrist 5. november. Endelig nominasjonsmøte er 30. november.

Kilde: Narvik Arbeiderparti

Print Friendly, PDF & Email