ANNONSE

Annonseinfo

Annonselogg – Annonseloggen oppdateres fortløpende med informasjon om plasser som blir bestilt og dermed er utilgjengelig.

Trafikktall – Side med trafikktallene for Ofoting.no for de siste 30 dagene.

Annonseinfo for Ofoting

Om det er snakk om kampanjer eller profilannonsering, treffer du knapt mer presist innenfor Ofoten enn å annonsere her.

Ofoting er en utmerket annonsekanal for å presist treffe i regionen, til en rimelig kontaktpris.

Toppannonse kr 300,- per tusen visninger (CPM)
Toppannonsen er det første som møter alle som besøker Ofoting. Det er altså en svært attraktiv annonseplass. Den er ganske stor og dekker gjerne hele skjermbredden på smarttelefoner. Annonsen er responsiv (ren tekst, tilpasses skjerm) eller størrelse 768 x 150 bildepunkter.

Øvrige plasser
Øvrige annonseplasser på forespørsel.

Ofoting bedriftsprofilering
Profileringsartikler med mulighet for bedrifter til å presentere organisasjonen eller nyheter. Merkes med «annonse, bedriftsprofilering» iht. tekstreklameplakaten. Øvrig presentasjon på Ofotings annonseplasser. Svært gunstig for tilstedeværelsen på nettet, og søkemotoroptimalisering.
Kr 1990,- (3 mnd visning, ferdig levert tekst/bilde/logo fra kunde)
kr 2990,- (6 mnd visning, ferdig levert tekst/bilde/logo fra kunde)
Kr 3990,- (12 mnd visning, ferdig levert tekst/bilde/logo fra kunde)
Kr 4990,- (24 mnd visning, ferdig levert tekst/bilde/logo fra kunde)
Evt. tillegg, bedriftsprofilering spesialpriser:
Kr 1990,- Fotografering (ett oppmøte, 1-3 redigerte bilder, kun for Ofoting bedriftsprofilering)
Kr 1490,- Tekst: (ett intervju oppmøte/telefon)
Kr 2990,- Tekst/foto samlet pris, ett og samme oppmøte

Sponsorater

Ofotingen har noen spesialsider hvor annonsører kan annonsere på store flater på periodebasis, eksempelvis skipskartsiden, rutetids-sidene og webkamera-sidene.

Rabatt
Ofoting innrømmer rabatter ved bestilling av flere sammenhengende perioder eller flere annonseflater. Det kan være lurt å være tidlig ute for å sikre plass i spesifikke perioder.

Annonsemateriell

Kunden er selv ansvarlig for å levere ferdig annonsemateriell minst to arbeidsdager før annonsestart.

Om det trengs assistanse for utforming av annonsemateriell anbefaler vi å ta kontakt med Ofoting, eller et reklamebyrå. Ofoting kan være behjelpelig med enkle, statiske bannerannonser for kr 375,- og enkel landingsside for kr 375,-.

Toppannonser med ren tekst har ingen ekstrakostnader. Tekstmengden er begrenset til 25 tegn i tittel, 35 tegn i linje 1, 35 tegn i linje 2 og 35 tegn i nettstedsadressen (URL).

Annonseprisene gjelder statiske annonser. For annonser med bevegelse kommer 50 prosent tillegg i prisen. Bevegelse i annonser må være estetiske, uten å være sjenerende. Annonser kan ikke inneholde lyd.

Rotasjon

Alle annonseflater i Ofoting kan bruke på rotasjon. Det betyr at annonsene bytter innenfor flaten. Rotasjonssystemet motvirker lesertretthet ved å kontinuerlig endre innholdet.

Standard rotasjon er 25 prosent. Det er åpent for å kjøpe flere rotasjoner innenfor flaten (50, 75 og 100 prosent). Det kan dog være fordelaktig å heller kjøpe plass på flere flater. Lesere har en tendens til å lettere overse annonser de har sett tidligere på ett og samme sted.

Vil du virkelig gjøre inntrykk, går det å kjøpe mange flater. Dette anbefales dog kun for korte tidsrom, og bør avklares god tid i forveien for å sikre at flest mulig flater er tilgjengelig.

Alle priser er eksklusiv merverdiavgift.

OBS: Ofotingen følger pressens etiske retningslinjer, deriblant Tekstreklameplakaten. Det betyr at det ikke under noen omstendighet vil være sammenheng mellom betalt annonseplass og redaksjonell tekst/omtale. Betalt innhold vil alltid merkes som dette, for å unngå evt. forveksling.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Til toppen av siden


Ofoting er en dugnadsjournalistisk nettavis for Ofoten: Ballangen, Evenes, Lødingen, Narvik, Tjeldsund og Tysfjord. Altså er det en avis for Ballangen, en avis for Evenes, en avis for Lødingen, en avis for Narvik, en avis for Tjeldsund og en avis for Tysfjord. Avisen kan også omfavne nærområdene Gratangen og Skånland. Nettavisen Ofoting omfavner temaer som nyheter, næringsliv, kultur, sport, bildeserier, bryllupsbilder, bilder av nyfødte, gratulasjonsbilder, konfirmasjonsbilder, lokalnyheter, lokale nyheter og annet avisstoff. Som avis er Ofoting er perfekt alternativ for lokale annonsører som vil treffe lokalmarkedet med annonser, bannerannonser, internettannonser og kampanjer. Ofoting er også avis for tettstedene i Ofoten-kommunene; som Ankenes, Bjerkvik, Fjelldal, Kjøpsvik, Ramsund, Tårstad, og så videre. Avisen Ofoting kan dermed også med rette kalles Ballangen-avisen, Evenes-avisen, Lødingen-avisen, Narvik-avisen, Tjeldsund-avisen og Tysfjord-avisen. Andre varianter kan være Ballangen-nytt, Evenes-nytt, Narvik-nytt, Tjeldsund-nytt og Tysfjord-nytt siden Ofoting leverer nyheter fra Ballangen, nyheter fra Evenes, nyheter fra Lødingen, nyheter fra Narvik, nyheter fra Tjeldsund og nyheter fra Tysfjord. Altså er det avisen for Ballangsværinger, Evenesværinger, Lødingenværinger, Narvikinger, Tjeldsundværinger og Tysfjordinger. Ofoting kunne også vært kalt Ofotens Tidende, Ofoten Tidende, Ofoten Blad, Ofotens Blad, Ofoten Avis, Ofotens Avis, Ofot-Tidende eller rett og slett bare Ofoten.

Alt innhold hos Ofoting er opphavsrettslig beskyttet. Ta kontakt for forespørsel om kommersiell eller redaksjonell gjenbruk av innhold.