ANNONSE

Kommenter hos Ofoting (ikke Facebook)

Facebook-kommentar
Facebook-kommentarer blir historisk urelevante. (Illustrasjon: Robin Lund)

Ofoting oppfordrer til å ikke kommentere på Facebook hvis du har noe verdifullt å komme med.

Facebook er et fantastisk verktøy som også er veldig lett å bruke. Samtidig er det et lukket system. Innhold (deriblant debatt/kommentarer) er derfor utilgjengelig utenfor Facebook-verdenen, og derfor også vanskelig søkbart/arkiverbart.

Til sammenligning ligger Ofoting / Ofotens Tidende på det åpne internett og er lett søkbart gjennom Ofotings egen søkefunksjon og gjennom alle søkemotorer. Nettstedet blir også jevnlig arkivert for ettertiden både i Internet Archive og hos Nasjonalbiblioteket.

Ofoting oppfordrer derfor til at innsiktsfulle og opplysende kommentarer i forbindelse med innhold hos Ofoting/OT legges inn i Ofotings kommentarsystem, slik at det blir ivaretatt for fremtiden. (Tjat og useriøsitet hører derimot fortsatt hjemme hos Facebook.)

Hvis Ofoting / Ofotens Tidende har linket til denne siden ifm. din Facebook-kommentar, betyr det at innholdet regnes for så viktig at det er ønsket ivaretatt for fremtiden.

Ofotings kommentarsystem muliggjør at du enkelt kan kommentere med din eksisterende Facebook-konto, eller Google, Twitter eller WordPress-kontoer.

Til toppen av siden