ANNONSE

Ofoting.tv DIREKTE

Ofoting.tv DIREKTE

 

SE Ofoting.tvs PROGRAMOVERSIKT

NESTE: Direktesending fra ETS UKM søndag 16. mars 2014.

Det er direktesending når bildet viser «LIVE» med rødt. Om sendingen faller ut, oppdater siden og prøv på nytt.

Praktisk info

• Du kan se sendingen i fullskjermvisning ved å klikke på pilene nederst i høyre hjørne på videovinduet.
• Direktesending over Internett er svært utstyrs-, linje- og kapasitetskrevende. Derfor er bilde- og lydkvalitet lavere enn for «normal» tv-distribusjon og en del annen Internett-video.
• Reklamene som kan dukke opp i nedre del av bildet under sendingen er programvareleverandørens måte å tjene inn distribusjonskostnaden på. Disse går ikke til inntekt for Ofoting og er utenfor Ofotings kontroll.
• Hvis du vil vise sendingen på ditt eget nettsted, finner du innbyggingskoden ved å navigere i videovinduet (Menu>Share>Embed). Det er kun tillat for privatpersoner å strømme (embed) fra Ofoting.tv. Kommersielle aktører kan ta kontakt om det er ønskelig å bruke innhold.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Til toppen av siden


Ofoting er en dugnadsjournalistisk nettavis for Ofoten: Ballangen, Evenes, Lødingen, Narvik, Tjeldsund og Tysfjord. Altså er det en avis for Ballangen, en avis for Evenes, en avis for Lødingen, en avis for Narvik, en avis for Tjeldsund og en avis for Tysfjord. Avisen kan også omfavne nærområdene Gratangen og Skånland. Nettavisen Ofoting omfavner temaer som nyheter, næringsliv, kultur, sport, bildeserier, bryllupsbilder, bilder av nyfødte, gratulasjonsbilder, konfirmasjonsbilder, lokalnyheter, lokale nyheter og annet avisstoff. Som avis er Ofoting er perfekt alternativ for lokale annonsører som vil treffe lokalmarkedet med annonser, bannerannonser, internettannonser og kampanjer. Ofoting er også avis for tettstedene i Ofoten-kommunene; som Ankenes, Bjerkvik, Fjelldal, Kjøpsvik, Ramsund, Tårstad, og så videre. Avisen Ofoting kan dermed også med rette kalles Ballangen-avisen, Evenes-avisen, Lødingen-avisen, Narvik-avisen, Tjeldsund-avisen og Tysfjord-avisen. Andre varianter kan være Ballangen-nytt, Evenes-nytt, Narvik-nytt, Tjeldsund-nytt og Tysfjord-nytt siden Ofoting leverer nyheter fra Ballangen, nyheter fra Evenes, nyheter fra Lødingen, nyheter fra Narvik, nyheter fra Tjeldsund og nyheter fra Tysfjord. Altså er det avisen for Ballangsværinger, Evenesværinger, Lødingenværinger, Narvikinger, Tjeldsundværinger og Tysfjordinger. Ofoting kunne også vært kalt Ofotens Tidende, Ofoten Tidende, Ofoten Blad, Ofotens Blad, Ofoten Avis, Ofotens Avis, Ofot-Tidende eller rett og slett bare Ofoten.

Alt innhold hos Ofoting er opphavsrettslig beskyttet. Ta kontakt for forespørsel om kommersiell eller redaksjonell gjenbruk av innhold.