ANNONSE

Vennligst ikke send irrelevante pressemeldinger

Ofoting.no er en utpreget lokalavis, og vil aldri omtale noe med mindre det er direkte relatert til hendelser i Ofotenregionen eller personer med tilknytning til regionen. Å spamme med irrelevante pressemeldinger er disruptivt for driften.

Nettavisen Ofoting får dessverre enorme mengder pressemeldinger fra uprofesjonelle aktører som skyter presse-Norge med kanon for å fortelle om hva de driver med. Dette uten å gi den viktige muligheten for å trykke «unsubscribe».

Denne praksisen har to konsekvenser:

1. For det første betyr det at Ofoting må bruke av svært minimale og sårt tiltrengte ressurser på å luke ut søppel-pressemeldingene. Det betyr igjen færre ressurser til nyhetsformidling til nytte for lokalsamfunnet.

2. For det andre settes avsenderen av slike henvendelser til å automatisk gå i søppelfilteret. Så om avsenderen faktisk sender relevant informasjon, vil det aldri nå fram. Ofoting bruker dessuten et sentralisert filtreringssystem som lagrer avsenderen som en søppelutsender i et nasjonalt register, altså med mer vidtrekkende konsekvenser for avsenderen.

Altså, send kun pressemeldinger til nettavisen Ofoting om det gjelder aktiviteter spesifikke for Ofoten-regionen.

Dette gjelder alle e-postadresser som inneholder @ofoting eller @ofotingen. Husk å fjerne disse fra adresselisten.

Ofoting tar gjerne imot tips om noe som har skjedd eller skal skje innenfor Ofotenregionen, eller om det omhandler personer med tilknytning til regionen.

Mvh,
Robin Lund
Administrator

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Til toppen av siden


Ofoting er en dugnadsjournalistisk nettavis for Ofoten: Ballangen, Evenes, Lødingen, Narvik, Tjeldsund og Tysfjord. Altså er det en avis for Ballangen, en avis for Evenes, en avis for Lødingen, en avis for Narvik, en avis for Tjeldsund og en avis for Tysfjord. Avisen kan også omfavne nærområdene Gratangen og Skånland. Nettavisen Ofoting omfavner temaer som nyheter, næringsliv, kultur, sport, bildeserier, bryllupsbilder, bilder av nyfødte, gratulasjonsbilder, konfirmasjonsbilder, lokalnyheter, lokale nyheter og annet avisstoff. Som avis er Ofoting er perfekt alternativ for lokale annonsører som vil treffe lokalmarkedet med annonser, bannerannonser, internettannonser og kampanjer. Ofoting er også avis for tettstedene i Ofoten-kommunene; som Ankenes, Bjerkvik, Fjelldal, Kjøpsvik, Ramsund, Tårstad, og så videre. Avisen Ofoting kan dermed også med rette kalles Ballangen-avisen, Evenes-avisen, Lødingen-avisen, Narvik-avisen, Tjeldsund-avisen og Tysfjord-avisen. Andre varianter kan være Ballangen-nytt, Evenes-nytt, Narvik-nytt, Tjeldsund-nytt og Tysfjord-nytt siden Ofoting leverer nyheter fra Ballangen, nyheter fra Evenes, nyheter fra Lødingen, nyheter fra Narvik, nyheter fra Tjeldsund og nyheter fra Tysfjord. Altså er det avisen for Ballangsværinger, Evenesværinger, Lødingenværinger, Narvikinger, Tjeldsundværinger og Tysfjordinger. Ofoting kunne også vært kalt Ofotens Tidende, Ofoten Tidende, Ofoten Blad, Ofotens Blad, Ofoten Avis, Ofotens Avis, Ofot-Tidende eller rett og slett bare Ofoten.

Alt innhold hos Ofoting er opphavsrettslig beskyttet. Ta kontakt for forespørsel om kommersiell eller redaksjonell gjenbruk av innhold.