Bygger med kunnskap

ANNONSE: OFOTING BEDRIFTSPROFIL, I SAMARBEID MED ANNONSEMAGASINET LEVE

Rambøll Narvik (f.v.): Helge Trondsen, Trude Johnsen, Tina Denstad, Monika B. Andersson, Ann-Kristin Føre, Hilde Otneim, Skjalg Wiik, Harald Brendvik, Vidar Salomonsen. Foto: Michael Ulriksen
Rambøll Narvik (f.v.): Helge Trondsen, Trude Johnsen, Tina Denstad, Monika B. Andersson, Ann-Kristin Føre, Hilde Otneim, Skjalg Wiik, Harald Brendvik og Vidar Salomonsen. Foto: Michael Ulriksen

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, arkitektur og teknikk. Rådgivingen handler om å bistå andre med å oppnå optimale løsninger i kraft av kompetanse og innsikt.

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, arkitektur og teknikk. I Norge teller selskapet 1500 medarbeidere fordelt på 28 kontorer.

Virksomheten har totalt nærmere 10 000 medarbeidere lokalisert i 18 land. I teknologibyen i Narvik har Rambøll samlet 10 medarbeidere.
– I Rambøll har vi basert vår tjenesteinndeling på markedsområder våre kunder er inndelt i. De 6 hovedmarkedsområder er bygg, transport, miljø, energi, olje og gass, og management consulting, forteller avdelingsleder Hilde Otneim.

Hun forteller ivrig om store og visjonære prosjekter som selskapet jobber med på verdensbasis.
– I Narvik jobber vi mest med bygg og transport. Kundene er eksempelvis de som skal investere i bygg og anlegg. Målet vårt er da å stake ut en farbar vei til fullførelse. Vi kjenner nye krav og hvordan markedet fungerer med hensyn til entreprenører og kontrakter.Vi ser på hva som kan konkurranseutsettes og når kvalitet skal prioriteres. Er det behov for spisskompetanse vet vi hvor i Rambøll den finnes og kan hentes inn, forklarer hun.

Et av byggene Rambøll er involvert i er Narvik rådhus.
– Vi utarbeider mulighetsanalyse for ombygging av rådhuset, sier Otneim, og viser også til Hålogalandsbrua, Rica-bygget, Barnehagen Victoriahavn i Vassvik og Norges Brannskole som andre prosjekter de har bidratt i.

Rådgiving handler jo først og fremst om å kunne – i kraft av sin kompetanse og innsikt – bistå andre med å oppnå optimale løsninger, mener de hos Rambøll.

 

WEB-logo-ramboll

Teknologiveien 12
8517 Narvik

Telefon 76 95 93 00

E-post narvik@ramboll.no
Nettsted: Rambøll Narvik
Rambøll Narvik på Facebook

Rambøll på kartet, her finner du Rambøll i Narvik:


Vis større kart

Print Friendly, PDF & Email