Etterlengtet ansiktsløfting

Folkene hos AutoCenteret
Øverst fra venstre: Tor Simonsen, Steinar Jansen, Øyvind Hunstad, Tore Dragly, Ole Voje, Ketil Eriksen, Johnny Røkenes. Foran fra venstre: Mathias Klingan, Liam Turner, Hallstein Monkan, Svein-Harald Olsson, Per-Oscar Johnsen. Ikke til stede: Andy Parr. (Foto: Michael Ulriksen)

AutoCenteret på Ankenes er endelig i gang med en fasadeoppdatering de har ventet lenge på. Snart vil de kunne presentere hovedmerkene Peugeot og Kia i et nyoppusset og moderne bygg.

I løpet av noen måneder vil byggmassene til bilforhandleren fremstå som nye.

3D-skisse inngang
Den nye fasaden. Illustrasjon: AutoCenteret

Flotte glassfasader vil danne rammene for nytt inngangsparti og nytt kundemottak. I tillegg vil det bygges et helt nytt delelager.
– Vi har lenge vært klar over at noe måtte gjøres, og endelig er alle brikkene på plass, sier Øyvind Hunstad.

Dekker alle behov
AutoCenteret har siden oppstarten i 1988 gått gradene fra frittstående verksted, til merkeforhandler for Peugeot og Kia. I tillegg er de autorisert ettermarkedsforhandler for Mercedes-Benz, som de også bruktimporterer til kunder på forespørsel.
– Vi kan i dag tilby bilmodeller i alle segmenter, fra den minste personbil til store varebiler. Vi har godt utdannede teknikere og mekanikere til alle merker, forklarer Hunstad.

I dag teller lønningslistene 12 mann, hvor åtte jobber med ettermarked, en med økonomi og tre på salg.
– Vi føler vi har funnet en fin og funksjonell størrelse på bedriften, som fungerer godt i det markedet vi opererer i, mener han.

Ny el-Partner
I et stadig mer miljøfokusert samfunn, har en rekke leverandører også begynt å se på mer «grønne» alternativ til bedriftsmarkedet.
– Peugeot Partner Electric er en miljøvennlig utgave av klasseledende Partner, og har de samme laste­egenskapene, hvor den kan kjøre alt fra hele paller til ordinære pakker. I tillegg får den alle elbilens fordeler med gratis parkering på kommunale p-plasser, gratis bomring og 50 prosent rabatt på firmabilbeskatningen for å nevne noe, informerer Hunstad.

Av totalt 100 el-Partnere som er levert til Posten Norge, har Hunstad levert to av dem til Posten i Narvik.
Tor Arne Bratli hos Posten i Narvik ønsker nyervervelsen velkommen, og håper å kunne gå over til en mer miljøvennlig bilpark i framtiden.
– Jeg skulle sett at hele bilparken var elektrisk, sier han.

Økte rammebetingelser
Nybilsalget ligger på rundt 100 nye Kia og Peugeot, i året mens de i fjor solgte 28 bruktimporterte Mercedes.
– Vi føler vi har befestet en solid posisjon i markedet, og med det «nye» bygget på plass, tror vi ramme­betingelsene våre for ekspensjon og økt salg vil bedres ytterligere. Vi skal fortsatt jobbe hardt for å skape fornøyde kunder, og ser frem til å kunne ta imot dem i sprekere og mer moderne lokaler, avslutter Hunstad.

 

autocenteret_logo-300x59

AUTOCENTERET INFO

AutoCenteret på kartet, her finner du AutoCenteret i Narvik:

Print Friendly, PDF & Email