Tiltalende konsept

Perfekt konsept
Med fire unger i ulik alder passer konseptet til Coop Obs perfekt for familien Wiik fra Beisfjord. (Foto: Michael Ulriksen)

Shop Express, oversiktlige handlegater og gode tilbud er bare noen av årsakene til at familien Wiik fra Beisfjord har valgt seg Coop Obs som sin butikk i Narvik.

– Hele konseptet med de mange ulike avdelingene passer perfekt for en familie som oss, sier Sigve.
Ofte er det han som tar med seg ungene og gjør de ukentlige innkjøpene.

Et av de beste hjelpemidlene hans når en storhandel skal gjennomføres, er Shop Express.
– Med flere unger på slep er det ofte i kassen selve kaoset starter. Det å slippe og ta alle varene opp fra kurven, for så å pakke dem ned igjen, forenkler handlingen betydelig for vår del, mener Wiik.

En annen viktig fordel med å handle på Obs, er frukt- og grøntavdelingen.
– Vi opplever den som ekstremt bra med et bredt produktspekter presentert på en frisk og delikat måte. I tillegg er det ofte mange gode tilbud her.

Som alle andre er også Wiik opptatt av de mange tilbudene i butikken. For å få en bedre oversikt over dette bruker han den ukentlige Coop Obs avisen som kommer i posten.
– Ofte setter vi oss ned med avisen når den kommer på mandagene og bestemmer menyen ut fra de ulike tilbudene, forteller han.

For en familie på seks dukker det stadig opp nye behov. Ungene trenger nye støvler, det må kjøpes inn bursdagsgaver og man trenger mer maling til uteboden.
– Da er det greit å kunne slippe å ta med hele familien inn på et større kjøpesenter, men heller kunne handle alle disse produktene i en og samme butikk.

– Det er summen av alle disse fordelene som er avgjørende for at vi bruker Obs. Det er rett å slett et konsept som tiltaler oss og vår familiesituasjon, avslutter han.

 

WEB-coop_obs_logo_hyper

Coop Obs Hypermarked Narvik
Bolagsgata 20, 8514 Narvik
coop.no
Tlf. 480 10 230

Coop Obs på kartet, her finner du Hypermarkedet i Narvik:

Print Friendly, PDF & Email