Mye motor

Primus motor
Stian Os er primus motor for storsatsingen på Ankenes, hvor Fiat blir en viktig ingrediens i den totale motormenyen. (Foto: Michael Ulriksen)

Hos nye Narvik Motorsenter på Ankenes vil du snart kunne handle både dekk, bil og henger. — I tillegg har vi snøscooter, ATV og crossykkel som du kan ha på hengeren, forteller Stian Os.

Narvik Motorsenter i regi av Os-gruppen er et nytt bekjentskap i Narvik. De har nylig kjøpt bygningen og eiendommen etter Rimi på Ankenes. Siden 2013 har Os-gruppen hatt dekkutsalg og vært servicepunkt for Mercedes sine last- og nyttekjøretøy i Narvik.
– Bygget ligger midt i smørøyet. Den passer veldig godt til det konseptet vi nå kommer opp med, sier Stian.

Komplett
Han kan fortelle at dekk kommer til å være hovedproduktet, men at både verksted, bilsalg og andre fritids­relaterte motorprodukter kommer til, og kompletterer Narvik Motorsenter.
– Vi er forhandler av Fiat og kommer til å ha fokus på varebilene deres. Det er praktiske biler med god kvalitet og ikke minst billig i innkjøp. I tillegg for­handler vi BK-henger.
– På dekksatsingen skal vi være konkurranse­dyktige både på pris og kvalitet, også mot dekk på nett, forklarer Stian Os.

Utvider

Narvik Motorsenter
Illustrasjon av området og byggene til Narvik Motorsenter på Ankenes.

Han kan avsløre at de før åpningen på sensommeren skal utvide bygningsmassen på Ankenes.
– For å kunne ta inn vogntog er det nødvendig med større arealer. Derfor vil vi utvide med 230 kvadratmeter. I tillegg vil vi ha på plass et frittstående lagerbygg. Det vil gjøre at vi kan yte service med dekkhotell, utdyper Os. Frode Kristoffersen, Arild Nilsen, Geir Edbakk og Johnny Rasmussen er allerede del av Narvik Motorsenter, men vil få følge av flere i tiden som kommer.
– Vi har behov for å øke bemanningen. Sannsynligvis vil det være 6-7 personer knyttet til Narvik Motorsenter, oppsummerer Stian. Selskapets lokaler på Fagernes vil i fremtiden bli benyttet i sin helhet av transportselskapet Os-Expressene, i tillegg til fortsatt å være servicepunkt for Mercedes sine last- og nyttekjøretøy.

Folierer alt

Express-gutta
Johnny Rasmussen (ansvarlig for foliering), Geir Edbakk (avdelingsleder dekk) og Frode Kristoffersen (daglig leder på DekkExpress). (Foto: Michael Ulriksen)

Johnny Rasmussen i Narvik Motor­senter har en meget spesiell kompe­tanse. Han kan foliere det meste, fra biler til kjøleskap. Foliering av biler har fått veldig stor oppsving de siste årene, men det er få i nord som har samme kompetanse og erfaring som Rasmussen.
– En god del bedrifter kjøper hvite biler og bruker foliering til å få bilen slik de ønsker. Når de skal bytte ut bilen, kan man ta vekk folien og den originale
lakken kommer frem, sier han.
Som båtmekaniker har Narvik Motor­senter vært så heldig å få tak i tidligere eier og driver av Narvik Marina, Terje Pettersen. Han vil fungere som mekaniker på fritidsproduktene.

Lokalt eierskap
Os-gruppen består i dag av Os-Expressene, Os-Expressene eiendom, Dekk-Express og Narvik Motorsenter, og er eid lokalt av Ivar og Stian. Totalt er det godt over 55 ansatte knyttet til virksomhetene i Os-gruppen.
– Det er viktig for Narvik at det finnes lokalt eide selskap. Da vet man at pengene blir igjen i byen, mener Stian Os. Han er for øvrig sønnen til Ivar Os.

Bertel O. Steen på plass
Håvard Kampen fra Bertel O. Steen vil ha kontorplass i Narvik Motorsenter på Ankenes. Hans primærmarked vil være salg av lastebiler fra Mercedes.
– Kampen vil ikke jobbe mot personbilmarkedet, men kun med salg av større kjøretøy fra Mercedes, avslutter Stian Os.

 

WEB-DekkExpress_LOGO_FULLSLOGAN_2F (1)

os-expressene.no
Tlf. 76 94 20 32

Print Friendly, PDF & Email