JKE styrker besetningen

Ny medarbeider hos JKE
Cathrine Stornes Pettersen (t.v.) gleder seg til å ta fått på kjøkken-oppgavene i hjembyen. (Foto: Robin Lund/Michael Ulriksen)

Med en hjemvendt kjøkkenselger med på laget, går Marie Føre og JKE i Narvik styrket inn i høstsesongen.

Marie, som selv vendte tilbake til Narvik for fem år siden, har nettopp fått selskap av Cathrine Stornes Pettersen, som etter 13 år sørpå – hvorav de fem siste på HTH i Drammen – ønsket seg hjem til Narvik.
– Etter et år alene i butikken har det
betydd mye for meg å få en med­arbeider og kollega. Med min kjenn­skap til JKE og hennes mangeårige erfaring med kjøkken og kjøkkensalg, utfyller vi hverandre godt, mener Føre.

Mer enn kjøkken
Sammen tar de nå fatt på arbeidet med å bygge opp en butikk med mer enn bare kjøkken.
– Målet er å skape en liten designbutikk hvor vi kan supplere våre mange ulike kjøkkenmodeller med unike lamper og møbler som gjør det lille ekstra, sier Føre.
Jentene har også spesialisert seg på skreddersøm av bad.
– Det er naturlig å overføre kunnskapen fra kjøkkendesign til baderom, og vi selger stadig flere bad fra JKEs rikholdige sortiment.

Kjøkken etter behov
Årene som kjøkkenselgere har gjort jentene godt trent i å lese kundenes ønsker og behov.
– Vi jobber tett med kunden for å levere gode og gjennomtenkte løsninger, som skal være både funksjonelle og tiltalende for øyet, forteller Marie, som tegner og tilpasser alle kjøkken i avanserte tegne­program på datamaskinen.
Første året hun drev butikken ble hun kåret til årets selger i JKE Norge.
– Jeg solgte ikke flest kjøkken, men viste evne til å integrere store deler av sortimentet vi har tilgjengelig. Det gir komplekse og meget brukervennlige kjøkken som er mest mulig tilpasset hver enkelt kundes behov, sier Føre.

Noe for en hver smak
Hun mener Narvik trenger en kjøkkenbutikk som JKE.
– Vi har det beste kjøkkensortimentet i byen og vi har et kjøkken for en hver smak og en hver pengebok. I tillegg kommer alle våre produkter i ferdige skrog, slik at monteringsjobben er betydelig enklere en tradisjonelle flat­pakkede kjøkken, sier Føre og forklarer hemmeligheten bak JKEs suksess:
– Solid dansk håndverk, italiensk inspirasjon, visuelle, funksjonelle, bunn­solide og gjennomtenkte løsninger.

 

WEB-jke-design-logo

JKE design Narvik AS
Fagernesveien 56, 8512 Narvik
jke-design.no
Tlf. 76 94 35 06

JKE Design på kartet, her finner du JKE i Narvik:

Print Friendly, PDF & Email