Ny logo på brystet

Coole karer
Bfv: Alexander Fjelde, Kjetil Karoliussen, Børre Norlun og Rune Kristensen. (Foto: Michael Ulriksen)

For et snaut år siden valgte Kjetil Karoliussen å ta med seg tidligere Kjøle og Fryseutstyr inn i den landsdelsdekkende kjeden, Kuldeteknisk. Det har de ikke angret på.

– Vi har fått kjenne på mange av de stordriftsfordelene vi får gjennom å være en del av et større system, hvor vi til en hver tid har tilgang på riktig teknologi, spisset kompetanse og nok arbeidskraft, oppsummerer Karoliussen.
Det var i juli for snart et år siden at det 37 år gamle Narvik-selskapet besluttet å bli en avdeling av det etter hvert så kjente kuldeselskapet.

Fra sitt utspring i Tromsø for drøyt 10 år siden, har Kuldeteknisk AS vokst til å bli en anerkjent og veletablert leverandør av kjøle- og frysetjenester i flere nordnorske byer. Kjeden er i dag etablert med avdelingskontor i Harstad, Lødingen, Finnsnes og Narvik ved siden av hovedkontoret i Tromsø.

Låner kompetanse
I dag leverer de alle typer kuldeanlegg, uansett størrelse og omfang. Og selv om navnet på bedriften og logoen på bilene er byttet, er det den samme service­innstillingen og det store nettverket som også nå er Narvik-bedriftens viktigste verktøy i kampen om stadig nye kunder.
– I Narvik har vi stasjonert en ren servicestab på fire medarbeidere, som gjennom en rekke fastavtaler drifter og server de fleste kundene med kjøle­anlegg i byen.
– Vinner vi et større anbud sendes det montører fra de andre avdelingen for å bistå, forklarer Karoliussen.

Med et stort og profesjonelt team i ryggen, er han godt i gang med å spre sine kalde tjenester under sitt nye navn og merkevare.
– Med Kuldeteknisk sine evner til å tilpasse sine produkter til ulike formål, skal vi fortsatt være en foretrukken leverandør i Narvik-regionen, avslutter Karoliussen.

 

WEB - Kuldeteknisk logo gulblå

Kjøle & Fryseutstyr AS
Rombaksveien 49, 8517 Narvik
kuldeteknisk.no
Tlf. 76 97 72 50

Kjøle og Fryseutstyr på kartet, her finner du Kuldeteknisk i Narvik:

Print Friendly, PDF & Email