Utleie og butikk

Større butikk
Harry Nordnes og hans medarbeidere er godt fornøyd med utvidelsen av butikk­lokalene. (Foto: Michael Ulriksen)

I Fagernesveien 132, i etasjen under NCC, tilbyr Nordnes AS utleie av maskiner og utstyr til både næring og privat. Ønsker du eie istedenfor å leie, kan du velge utstyr og arbeidsklær fra en rikholdig butikk i to etasjer.

– Kombinasjonen av utleie og butikk har slått godt an i markedet, og stadig flere proffkunder velger oss som sin faste leverandør, forteller eier og daglig leder Harry Nordnes.

I dag har over 50 av byens bedrifter fastavtaler hos Nordnes.

Butikk
Bedriften er i dag autoriserte salgspartnere for en rekke kjente klær og utstyrsleverandører, og måtte i februar bygge på en etasje for å få nok utstillingsplass til de ulike artiklene.
– Etter at vi bygde på en etasje har vi flyttet alt av klær og sko til den nybygde avdelingen, mens vi har gitt maskiner og verktøy mer plass i første etasjen, informerer Harry.

Med stadig flere faste kunder på butikk­siden har Harry stor tro på denne delen av bedriften i tiden fremover.
– Vi kommer til å jobbe aktivt for å øke porteføljen av faste kunder i tiden fremover, men ønsker samtidig å presisere at man også kan handle hos oss som privatperson, sier Nordnes.

For å være en profesjonell rådgiver søker han alltid å yte det lille ekstra.
– Vi har for eksempel skaffet oss en avansert fotscanner som kjapt forteller oss hvilke såler de ulike menneskene bør ha i arbeidsskoene sine, forklarer han.

Utleiespesialist
Gjennom Nordnes Utleie, tilbyr de lifter, stillas, verktøy og maskiner. Vinterstid går det mye i varme.
– For oss er denne delen av driften viktig i forhold til å kunne tilby våre proffkunder så mye som mulig under samme tak. Selv om entreprenører og håndverkere i dag eier mye av utstyret selv, er det en del artikler de velger å leie istedenfor å eie. Kan vi selge det de ønsker å kjøpe, og leie dem utstyret de kun trenger til enkeltoppdrag eller for en periode, blir vi på alle måter en mer total samarbeidspartner, mener Nordnes.

Med lang erfaring som utstyrsreparatør tar de selv service på alt av utstyret de selger og leier ut.

Jevn vekst
Etter 21 år i jernbanen, valgte Nordnes i 2005 å starte eget firma. Den gang dreide den daglige virksomheten seg utelukkende om ulike trearbeider i eget snekkerverksted. Etter en stund fikk han forespørsler fra sin tidligere arbeidsgiver om han kunne utføre sikkerhetstjenester langs sporet for Jernbaneverket.

Med lang erfaring fra bransjen falt det naturlig for Nordnes å påta seg disse oppgavene, som i dag står for en betydelig del av omsetningen til selskapet som har 8 navn på lønningslista.

I tillegg til virksomheten i Narvik er Nordnes Narvik AS også medeier i KS Maskin og Sveis på Røst.

 

Nordnes-AS-logo

Nordnes Narvik AS
Fagernesveien 132, 8514 Narvik
Tlf. 76 95 90 50

Nordnes på kartet, her finner du Nordnes i Bjerkvik:

Print Friendly, PDF & Email