Favner mer og fler

Rambøll Narvik
Rambøll satser offensivt og fremtidsrettet. (Foto/montasje: Michael Ulriksen)

Med en nyetablert avdeling i Harstad, og et nylig «adoptert» Bardu-kontor under sine vinger, har Rambøll Narvik posisjonert seg langt utenfor malmbyens grenser. At de også har styrket sin egen stab i Teknologibyen, vitner om en offensiv og fremtidsrettet satsing.

– Harstad har lenge vært et strategisk mål for oss. Det er en region med mye fart, hvor en aktiv olje­industri bidrar til sterk fremtidstro, forteller leder i Narvik, Hilde Otneim.

Da Martin Rimp, tidligere ansatt ved Rambølls Tromsø­kontor, i fjor ønsket seg til oljebyen i nordvest, var timingen for en kontoretablering perfekt.
Gjennom sin økonomiske bakgrunn kan Martin tilby et bredt spekter av konsulenttjenester, og han har allerede fått ansvaret for en rammeavtale med Harstad kommune.

At de har valgt å etablere seg i lokalene til konkurrenten, Hinnstein, ser de som en fordel.
– Ved å slippe hverandre inn på livet kan vi spille hverandre god. Vi drar nytte av deres lokale kunnskap, og vi kan tilføre dem ytterligere tverrfaglighet gjennom å være en del av et større konsern, mener Martin.

Styrket lokalt
Også Narvik-kontoret er den siste tiden tilført ny og etterspurt kompetanse. Kim Dahl som tidligere har vært ansatt ved Rambølls Narvik-kontor, har etter noen år ved Norut, funnet veien tilbake.
– Han har jobbet tre år med forskning, og har med seg nyttige spisskompetanse innen bygningsfysikk i bagasjen, informerer Otneim.

Internasjonal kompetanse
Et annet tilskudd på Narvik-stammen er svenske Karin Backman. Som en erfaren prosjekteringsgruppeleder har hun overtatt dette fagansvaret for både Harstad, Bardu og Narvik.
– Vi kan nå tilby en prosjekteringsgruppeleder som vil være interessant for store aktører også utenfor vår region. Lokalt har vi blant annet brukt henne i prosjekterings­arbeidet rundt nytt rådhus i Narvik, sier Otneim.

Tilstedeværelse = suksess
– Ved å bygge opp et sterkt og allsidig Narvik-kontor, sørger vi for å posisjonere oss i forhold til de mange oppgaver som venter i vår region i fremtiden. Vi har klokkertro på at lokal tilstedeværelse er avgjørende, både for å utvikle sterke relasjoner med kundene, og for å kunne forstå de lokale forholdene fullt ut. På den måten favner vi både flere kunder og større prosjekt, avslutter Otneim.

 

WEB-logo-ramboll

Teknologiveien 12
8517 Narvik

Telefon 76 95 93 00

E-post narvik@ramboll.no
Nettsted: Rambøll Narvik
Rambøll Narvik på Facebook

Rambøll på kartet, her finner du Rambøll i Narvik:


Vis større kart

Print Friendly, PDF & Email