Vinnerlaget

Mestselgende vinnerlag
– Sammen bidrar vi til at Svebjørn Auto år etter år kåres til regionens mestselgende bilforhandler. (Foto: Michael Ulriksen)

At Svebjørn Auto har vært den mestselgende bilforhandleren i Narvik i over 10 år skyldes i stor grad to forhold.
— Vi har solide bilmerker med en stor produktbredde, og vi har de beste bilmedarbeiderne i byen, sier eier og daglig leder Ben Myklevold.

Som sin fremste spydspiss kan Svebjørn Auto by på mennesker med høy kompetanse som alle viser stor fleksibilitet og vilje ovenfor kundene.
Arbeidstokken er godt spredt i alder, noe som er med å bidrar til det gode miljøet hos bilforhandleren.
– Vi har folk som har jobbet her siden 1973, og vi har lærlinger som akkurat er kommet inn døra. Vi opplever at der hvor mangeårig erfaring møter ungdommelig pågangsmot dannes et unikt miljø hvor alle kan lære av hverandre, forklarer Myklevold.

Eksperter i alle fag
Som et ledd i kvalitetssikringen av sine tjenester har Svebjørn Auto eksperter på ni ulike områder både på Volkswagen og Skoda. Områdene spenner fra motor og drivverk til service og diagnose.
– Vi følger fabrikkens anbefalinger i forhold til kursinger og sertifiseringer, og har stort fokus på å oppdatere våre ansatte i henhold til ny teknologi og nye metoder, forteller Myklevold.

Stor på nyttekjøretøy
I det rikholdige bilsortimentet til bilforhandleren finner man et bredt spekter av kjøretøy tilpasset alle formål. Likevel utmerker de seg spesielt godt på salg av nyttekjøretøy.
– Volkswagen har en rekke ulike nytte­kjøretøy i mange ulike størrelser. Kombinert med mennesker som vet hva de selger, har vi i dag en andel på rundt 50 prosent i dette segmentet i Narvik, informerer Myklevold.

Fortsette som vinnerlag
Selv om man allerede har evnet å skape en vinnerkultur i lokalene på Fagernes, er målet for veien videre klar.
– Vi skal jobbe hardt for å fortsatt inne­ha posisjonen som regionens mest­selgende bilforhandler. For å få til det må vi ha de mest fornøyde kundene, noe som betinger at vi fortsetter å by på kompetente mennesker som ønsker å være en del av et vinnerlag, avslutter Myklevold.

 

WEB-Svebjørn_logo

Svebjørn Auto AS
Fagernesveien 139, 8514 Narvik
svebjorn.no
Tlf. 76 95 02 30

Svebjørn Auto på kartet, her finner du VW og Škoda i Narvik:

Print Friendly, PDF & Email