Selvkomponert Systemhus

Nytt «systemhus»
Marianne og Knut Degerstrøm (tv) smiler fornøyd etter å ha flyttet inn i sitt nye «Systemhus». Richard Ulriksen, fra Systembygg Narvik, kan føre opp enda en enebolig i porteføljen. (Foto/montasje: Michael Ulriksen)

Alt kan bli et Systemhus. Det er familien Degerstrøms nye hjem på toppen av Narvik et godt eksempel på.

– Mange tror vi kun setter opp hus som finnes i våre kataloger. Sannheten er at dette materiellet i all hovedsak skal fungere som inspirasjonskilder og en plass for å søke gode ideer.

Gjennom vår tegne- og prosjekterings­kompetanse kan alle husdrømmer bli et Systemhus. Det skjer først og fremst gjennom vår årelange erfaring med husbygging, og ved at våre gjennomprøvde systemer blir integrert i de ulike bygningene, forklarer daglig leder hos Systembygg Narvik, Richard Ulriksen.

Stilfullt referanseprosjekt
Da Richard Ulriksen begynte som salgs­sjef hos Systembygg i Narvik, tok han kontakt med Knut og Marianne Degerstrøm som tidligere hadde vist interesse for tomtene i H-feltet i Skistua.
Det ble starten på et spennende samarbeid som i dag har resultert i en topp moderne enebolig bygd som et Systemhus.
– Da Marianne og Knut Degerstrøm viste oss tegningene av drømmehuset sitt, synes vi prosjektet på toppen av Narvik så meget spennende ut. Den moderne stilen og de luftige løsningene ville passe perfekt i byens topp­etasje.
– Siden vi fikk presentert dette for første gang, har vi gjennom nær kontakt med kundene tegnet, prosjektert og rådgitt innenfor de opprinnelige rammene, fram til dagens fantastiske resultat: En stilfull og moderne ene­bolig med en beliggenhet og en utsikt som tar pusten fra deg.

Fornøyd
Også kundene er fornøyde.
– Vi har hele veien opplevd en konstruktiv prosess hvor ting er blitt løst til vår tilfredstillelse. Sluttresultatet er blitt slik vi ønsket det, både arkitektonisk og funksjonelt, med vedlikeholdsfri fasade, smarthusløsninger på el-siden, og ikke minst har vi sammen evnet å hente inn den slående utsikten, forteller Knut Degerstrøm.

Trygghet
Siden Ulriksen kom inn i selskapet for to og et halvt år siden, har han vært med på å overlevere syv nybygg.
Stilartene har strukket seg fra det supermoderne og stramme til det mer landlige og herskapelige.
– At vi kan peke på konkrete byggeprosjekter i nærområdet, istedenfor for bare kataloger, skal være med å gi fremtidige kunder en del av den trygg­heten vi ønsker å formidle.
Vårt viktigste verktøy i kampen om nye kunder er en 45 år gammel merkevare, som med sine solide og håndplukkede underleverandører representerer det ypperste av kvalitet innen husbygging i Norge, avslutter Ulriksen.

 

WEB-SYSHUS_HOR_RGB

Systembygg Narvik AS
Kongensgate 26
8514 Narvik
systemhus.no
Tlf. 76 94 80 69

Systembygg på kartet, her finner du Systemhus i Narvik:

Print Friendly, PDF & Email