Elling Berntsen ansatt som administrerende direktør i Sparebanken Narvik

Sparebanken Narvik skriver i en pressemelding at prossessen med å skaffe arvtaker etter Bård Bergvoll er fullført.

Det er altså 52 år gamle Elling Berntsen ansatt som nå blir administrerende direktør i Sparebanken Narvik. Berntsen har vært konstituert leder for banken siden oktober i fjor, da styret ba Bergvoll forlate stillingen.

– Med Elling Berntsen ved roret har vi en toppleder med bred erfaring, god markedskunnskap og lokal forankring, og han er en samlende person, sier bankens styreleder, Eirik Frantzen i pressemeldingen.

– Styret har brukt tid på denne prosessen, og nå ansatt en direktør som har tatt ansvar underveis og selv jobbet på ulike ledernivå gjennom lengre tid, fortsetter styrelederen.

Ansettelsen ble gjort i etterkant av et styreseminar i slutten av denne uka.

– Jeg er motivert for å løfte lokalbanken videre. Vi skal videreutvikle og dyrke det
samfunnsoppdraget banken har, sier Elling Berntsen i meldingen.

Berntsen har bakgrunn som kontorsjef for Helgeland Sparebank i Brønnøysund, salgssjef for Vesta Forsikring i Bodø og banksjef i Tysfjord Sparebank etter fusjonen med Narvik. Fra 1997 var han banksjef for Narvik Sparebanks privatmarked og har vært tilknyttet banken i 25 år.

Han er også nestleder i styret for Narvikregionens Næringsforening, styremedlem i VAR Narvik og deltar i flere utvalg i Terragruppen sentralt.

Kilde: Sparebanken Narvik

Print Friendly, PDF & Email