Ofoten-bloggere

Blogger kan inneholde så mangt. Foto: Skjermbilde fra Wikipedia
Blogger kan inneholde så mangt. Foto: Skjermbilde fra Wikipedia

Ofotingen presenterer blogger av ofotinger eller andre som har en sterk relasjon til Ofoten.
Si fra hvis du har en blogg eller kjenner til en blogg du gjerne ser presentert i Ofotingen.

Klikk her for oversikt over Ofoten-blogger

Blogg er et teleskopord og er originalt Web-logg. Begrepet kommer fra det engelske ordet blog som igjen er en kortform av web log.

Wikipedia beskriver en blogg som et oppdatert nettsted hvor én eller flere forfattere publiserer innhold. Innleggene presenteres som oftest i omvendt kronologisk rekkefølge, slik at det siste innlegget automatisk legges øverst på bloggens forside.

Noen blogger er rene dagbøker for bloggskribenten. Andre kan være vinklet mot et bestemt tema eller en profesjon, eller en blogg kan ha et kunstnerisk uttrykk. Blogger gjør også ofte utstrakt bruk av pekere til andre nettsteder og ikke minst til andre blogger.

Weblogger tar opp det meste mellom himmel og jord, og det finnes både strikkeblogger, forfatterblogger, matblogger, jussblogger og politiske blogger. Vi finner aktive bloggere helt ned i ti-årsalderen innenfor Ofoten.

I denne seksjon i Ofotingen vil vi presentere blogger av ofotingener eller andre som har en sterk relasjon til Ofoten. Altså bloggere tilknyttet kommunene Ballangen, Evenes, Lødingen, Narvik, Tjeldsund og Tysfjord.

Si fra i kommentar-skjemaet nedenfor hvis du har en blogg eller kjenner til en blogg du gjerne ser presentert hos Ofotingen. Du kan også sende e-post til: tips@ofotingen.no

Klikk her for listen med Ofoten-blogger

Utvalget av blogger som presenteres i denne seksjonen underlegges Vær Varsom-plakatens kjøreregler. Det innebærer at Ofotingen ikke vil presentere blogger med innhold som bryter med disse kjørereglene, eller som på annen måte kan virke støtende eller upassende.

 

 

 

Ofotingen tar bare med blogger tilknyttet personer. Kampanjesider fra firmaer og organisasjoner teller ikke med i denne sammenhengen. Det er også en forutsetning at det er en viss aktivitet på bloggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email