Fullbooket næringskonferanse

Futurum varsler om at næringskonferansen East-West Arena, som starter i dag, er fullbooket med 170 deltakere fra Luleå til Lofoten – likt fordelt mellom nordmenn og svensker.

Fra venstre: Tony Järlström (Progressum), Edel Storelvmo (Futurum) og Kjell-Åke Johansson (Expandum). Foto: Futurum
Fra venstre: Tony Järlström (Progressum), Edel Storelvmo (Futurum) og Kjell-Åke Johansson (Expandum). Foto: Futurum

East-West Arena er et samarbeid mellom næringsutviklingsselskapene i Narvik, Kiruna og Gällivarre. Det er i en pressemelding at Futurum forteller at konferansen er fullbooket idet den starter.

– Vi var ikke klar over at behovet for en møteplass for samarbeid over grensen var så stort, sier direktør for Futurum Edel Storelvmo i pressemeldingen.

60 prosent av deltakerne er fra kommersielle foretak, noe som Storelvmo mener viser at bedriftene setter pris på initiativet fra næringsutviklingsselskapene Futurum, Progressum i Kiruna og Expandum i Gällivarre.

– Vi har ingen andre alternativer enn å forene krefter for å bli sterke nok. Da er det neppe tilstrekkelig å forene seg innenlands, vi må tenke grenseoverskridende. Bedriftene i Nord-Norge må få mulighet til å knytte bånd til bedrifter i Norrbotten. På den måten kan nye samarbeidspartnere oppstå, skriver Futurum og Storelvmo.

Kilde: Pressemelding

Print Friendly, PDF & Email