Flere futurister

Mona Gingstad (prosjektsekretær), Tor-Arne Nordås (seniorrådgiver), Rune Nystad (seniorrådgiver), Edel Storelvmo (direktør) og Kirstin L. Mobakken (seniorrådgiver). Foto: Rune Dahl
Mona Gingstad (prosjektsekretær), Tor-Arne Nordås (seniorrådgiver), Rune Nystad (seniorrådgiver), Edel Storelvmo (direktør) og Kirstin L. Mobakken (seniorrådgiver). Foto: Rune Dahl

Futurum har i dag fått to nye seniorrådgivere i staben, som til sammen nå teller fem ansatte.

Med to nye på laget, får satsingen på næringsutvikling i Narvik større slagkraft, melder selskapet i en pressemelding.

Rune Nystad (39) er ansatt som seniorrådgiver i et treårig prosjekt innen industriutvikling. Stillingen er finansiert av Nordland fylkeskommune og Narvik kommune, og er et resultat av prosessen etter nedleggelsen av solcellefabrikken REC ScanCell. Nystad kommer fra jobben som daglig leder av solcellefabrikken til Innotech Solar i Narvik og i Halle, Tyskland. Han er også kjent som gründeren av HeatWork i Narvik. De siste 15 årene har han jobbet med produksjon, bedriftsetablering og produktutvikling i USA, Irland, Tyskland og i Asia.

Tor-Arne Nordås (47) er fast ansatt som seniorrådgiver i stillingen som har stått ledig siden våren 2012. Han er utdannet Diplomøkonom fra Norges Handelshøgskole i Bergen, og kommer fra stillingen som Country Manager i Benum AS. Nordås har lang erfaring fra ledelse innen innkjøp, logistikk og supply chain management. Han er bosatt i Bærum, men tar sikte på å flytte til Narvik med kone og 3 barn.

Direktør Edel Storelvmo er glad for at Futurum er fulltallig bemannet igjen:
– Store og viktige oppgaver i Narvik ligger på vent. Vi en alvorlig situasjon på grunn av tapet av nærmere 600 arbeidsplasser de siste to årene. Futurum får nå større kapasitet for å realisere flere av mulighetene i Narvikregionen, sier hun i pressemeldingen.

Kilde: Futurum

Print Friendly, PDF & Email